Szűrés

Szerző
Megjelent
Sorozat
Ár
80 Ft - 11 450 Ft

TOP termékek

Átvételi lehetőségek

Csomagküldő.hu

MPL Futárszolgálat

Posta Pontok

FOXPOST

Személyesen  Szolnokon szállítási költség nélkül

Facebook

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kottafutár - Könyv, kotta és hangszer

Telefon: 30/2792017 (Bedő Péter)

Zongorakották és más billentyűsök

Zongorakották és más billentyűsök

Tovább

Beharka Pál

II. kötet Manuál-pedál rész

A II. kötet szerkesztésében részt vett még: Koloss István, Lukács Géza és Máté János
A Gyülekezeti orgonajáték II. megírásakor a szerzőt és a társszerkesztőket az a cél vezérelte, hogy a gyülekezeti orgonisták, kántorok minél igényesebben, minél magasabb színvonalon végezhessék szolgálatukat Isten dicsőségére és a gyülekezet örömére. A kötet első részében orgonaiskolát találnak annak használói. A második rész pedig előadási darabokat tartalmaz, amelyeket – a tanulmányi célokon túlmenően – a gyülekezeti szolgálatban álló orgonisták felhasználhatnak az istentiszteleteken és egyházzenei áhítatokon.
A kiadvány a Magyarországi Baptista Egyház gondozásában jelent meg.

10 000 Ft
Tovább
Raktáron: 1 db
10 000 Ft

Beethoven    EMB 2868

A pesti Német Színház, amely egykor a Vörösmarty téren állt, 1812. február 9-én nyitotta meg kapuit. Az ünnepélyes alkalomra a német drámaíró, August von Kotzebue írt két darabot: az István király, vagy Magyarország első jótevője és az Athén romjai című ünnepi játékokat. Mindkettőhöz Beethoven írt kísérőzenét. A nyitányból és nyolc számból álló Athén romjai ma leginkább ismert tétele a Török induló, ezt írta át zongorára Anton Rubinstein.

A népszerű zongoradarabot két különálló és egyenként két-két oldalt tartalmazó lapra nyomtattuk. Így a zongora széles kottatartójára helyezve, lapozás nélkül játszható el a mű.

Tovább
Raktáron: 1 db
580 Ft

Christoph Schmetterer

Original and revised ragtimes

Zongora négykéz

Tovább
Raktáron: 1 db
1 800 Ft

Szerzők: Fantóné Kassai Mária, Hernádi Lajosné, Komjáthy Aladárné, Vásárhelyiné Inselt Kató, Máthé Miklósné.

Gyorsan változó és mindig újdonságra éhes világunkban nagyon ritka az olyan tankönyv, amelyet évtizedeken át használnak. Zongoraiskolánk e kivételek közé tartozik. Első, kezdőknek szóló kötete ötven évvel ezelőtt, 1966-ban látott napvilágot, és bár azóta számos hasonló kiadvány jelent meg, mindmáig ez a legnépszerűbb, legtöbbek által használt zongoraiskola Magyarországon.

A Zongoraiskola máig tartó sikerének titka a biztos módszertani alapozottság: értékes és a gyerekek számára valódi élményt jelentő darabokat tartalmaz alaposan átgondolt, fokozatos felépítésben, mindig szem előtt tartva az elérendő zenei és technikai célokat. Kidolgozását a kor legkiválóbb zongorapedagógusaiból álló munkaközösség vállalta, akikhez jeles magyar zeneszerzők csatlakoztak. Kadosa Pál, Szervánszky Endre, Járdányi Pál, Szőnyi Erzsébet és mások több tucat darabot írtak a szerkesztők kéréseinek megfelelően, kifejezetten az iskola számára.

Zongoraiskolánk olyannyira bevált és meggyökerezett a hazai zeneoktatásban, hogy tartalmi változtatásokat nem láttunk szükségesnek az új, jubileumi kiadás elkészítésekor. Módosításaink csupán a kiadvány küllemének szebbé tételét és használhatóságának javítását célozták.

Tovább
Raktáron: 1 db
2 600 Ft

K265

 

1.
Alexandrov, Anatoly: My Soul - Elysium of Visions, Op. 110 - Prélude (In Memoriam Samuel Feinberg)
2.
Alexandrov, Anatoly: My Soul - Elysium of Visions, Op. 110 - Tender Image (In Memoriam Alexander Skryabin)
3.
Alexandrov, Anatoly: My Soul - Elysium of Visions, Op. 110 - Etude (In Memoriam Sergej Rachmaninov)
4.
Alexandrov, Anatoly: My Soul - Elysium of Visions, Op. 110 - Fairy Tale (In Memoriam Nikolai Medtner)
5.
Alexandrov, Anatoly: My Soul - Elysium of Visions, Op. 110 - Epilogue (Self-Portrait)
6.
Igolinsky, Vladislav: To Clara Wieck (unwritten composition by R. Schumann)
7.
Ryabov, Vladimir: Three Romantic Pieces, Op. 42
8.
Ryabov, Vladimir: Nocturne
9.
Ryabov, Vladimir: Intermezzo
10.
Ryabov, Vladimir: Mourning Serenade
11.
Ryabov, Vladimir: Echo of the Mephisto-waltz Op. 42-bis
12.
Kollontay, Mikhail: Four Pictures of Rural Summer, Op. 4
13.
Kollontay, Mikhail: Night
14.
Kollontay, Mikhail: Morning
15.
Kollontay, Mikhail: Afternoon
16.
Kollontay, Mikhail: Evening
17.
Agafonnikov, Vladislav: Six Pieces
18.
Movchan, Sergei: Quasi Rag
Tovább
1 680 Ft

O. Bariola        13121

Ottavio Barioláról keveset tudunk. Eitner és Fétis életrajzi lexikonja voltaképpen ugyanazt az információt tartalmazza: Bariola 1595 táján a milánói Madonna de S. Celso templom orgonistája volt. Costanzo Antegnati elismert orgonistaként említi. Ricercare-gyűjteménye 1585-ben, Canzona-gyűjteménye 1594-ben jelent meg. 

Tovább
2 300 Ft

0571525849

100 Classics adapted for the intermediate pianist, with music ranging from Mozart to Albeniz. Titles: Handel: Air From Water Music * J. S. Bach: Air on the G String * Strauss: Artists Life * J. S. Bach/Gounod: Ave Maria * Schubert: Ave Maria * Schubert: Ballet Music from Rosamunde * Offenbach: Barcarolle * Black Eyes (Russian Gypsy Song) * Wagner: Bridal March * Tchaikovsky: Chanson Triste * Tchaikovsky: Chant Sans Paroles * Schubert: Cradle Song * Ponchielli: Dance of the Hours * Tchaikovsky: Dance of the Sugar Plum Fairy * Strauss: Die Fledermaus * Chabrier: Espana * Faust: Flower Song * Beethoven: Fur Elise * Offenbach: Can-Can and Galop from Orpheus in the Underworld * Bizet: Habanera from Carmen * Schubert: Hark! Hark! The Lark * Schubert: Hedge Roses * Dvorák: Humoresque * Brahms: Hungarian Dance * Liszt: Hungarian Rhapsody * Weber: Invitation to the Waltz * Serradell: La Golondrina (The Swallow) * Dvorák: Largo from the New World Symphony * Handel: Largo * Liszt: Liebestraum * Wagner: March from Tannhäuser * and more.

Tovább
7 300 Ft
-50%

Ének, zongora és akkordok

AM 37839

A collection of ever-popular nostalgic melodies. Arranged for piano with complete lyrics and chord symbols.

Tovább
5 500 Ft 
2 750 Ft
Kezdete: 2020.02.18 A készlet erejéig!
-50%

101 népszerű dal

Dallam akkordjelzésekkel

Tovább
5 500 Ft 
2 750 Ft
Kezdete: 2020.02.18 A készlet erejéig!

Lakos Ágnes írja négykötetes, Christina Diederich vidám képeivel illusztrált zongoraiskolájáról: “Egy barátságos zongoraiskola, száraz ujjgyakorlatok nélkül, teli kis mesterművekkel és tarka, mint egy képeskönyv! A zongorajátékot a kezdetektől csak szép és jó műveken lehet megtanulni. J. S. Bach gyermekei és számos tanítványa számára mesteri karakterdarabokat komponált; a 18. századi zongoraiskolák olyan előadási darabokat válogattak, amelyek segítségével a tanuló a zongorával való első találkozásától előadónak érezhette magát. Pontosan ez a mi célunk is.” A négy füzet zongoradarabjai a zenetörténet majd minden stíluskorszakát képviselik. A számos három- illetve négykezes művet a tanárral vagy akár egy másik növendékkel együtt lehet előadni. A minden füzet végén megtalálható “Zenei kiskönyvtár”-ban a növendékek a zongoraiskolában szereplő zeneszerzők rövid életrajzát, valamint a zenei szakkifejezések magyarázatát találják meg.   EMB 14749

Tovább
3 900 Ft

Lakos Ágnes írja négykötetes, Christina Diederich vidám képeivel illusztrált zongoraiskolájáról: “Egy barátságos zongoraiskola, száraz ujjgyakorlatok nélkül, teli kis mesterművekkel és tarka, mint egy képeskönyv! A zongorajátékot a kezdetektől csak szép és jó műveken lehet megtanulni. J. S. Bach gyermekei és számos tanítványa számára mesteri karakterdarabokat komponált; a 18. századi zongoraiskolák olyan előadási darabokat válogattak, amelyek segítségével a tanuló a zongorával való első találkozásától előadónak érezhette magát. Pontosan ez a mi célunk is.” A négy füzet zongoradarabjai a zenetörténet majd minden stíluskorszakát képviselik. A számos három- illetve négykezes művet a tanárral vagy akár egy másik növendékkel együtt lehet előadni. A minden füzet végén megtalálható “Zenei kiskönyvtár”-ban a növendékek a zongoraiskolában szereplő zeneszerzők rövid életrajzát, valamint a zenei szakkifejezések magyarázatát találják meg.   EMB 14756

Tovább
3 100 Ft

David Dutkanicz

21 Arrangements for the Beginning Pianist with Downloadable MP3s

1.
 Frankie And Johnny [Traditional]
2.
 Hello! Ma Baby [Howard, Joseph E.] [Emerson, Ida]
3.
 They Didn't Believe Me [Kern, Jerome]
4.
 Oh Johnny, Oh Johnny, Oh! [Oleman, Abe]
5.
 'Taint Nobody's Business If I Do [Grainger, Porter]
6.
 Rose Room [Hickman, Art] [Williams, Harry]
7.
 Bethena [Joplin, Scott]
8.
 Baby Won't You Please Come Home [Warfield, Charles] [Williams, Clarence]
9.
 After You've Gone [Layton, Turner]
10.
 When My Baby Smiles At Me [Munro, Bill]
11.
 Ja-Da [Carleton, Bob]
12.
 Darktown Strutters' Ball [Brooks, Shelton]
13.
 Some Of These Days [Brooks, Shelton]
14.
 Indiana [Hanley, James F.]
15.
 Alexander's Ragtime Band [Berlin, Irving]
16.
 Nobody But You [Gershwin, George]
17.
 That's A Plenty [Pollack, Lew]
18.
 I'll Build A Stairway To Paradise [Gershwin, George]
19.
 Ballin' The Jack [Smith, Chris]
20.
 Lady Of The Evening [Berlin, Irving]
21.
 Rialto Ripples [Gershwin, George]

 

Tovább
2 160 Ft

Szerző: Mozart, W. A.. EMB 51

Kis zongoradarabok

Megújult kiadványunkban közreadott kis zongoradarabok két csoportba oszthatók. Egy részüket maga Mozart komponálta 6-8 éves korában. Más részük pedig Mozart atyja, Leopold Mozart által gyermekei: Wolfgang és Marianne (''Nannerl'') számára összeállított füzetekben, az u. n. ''Notenbüchlein''-ekben található, a szerzők nevének megjelölése nélkül. Mindenesetre a 18. század derekán élt német mesterekről lehet szó.

A gyűjtemény darabjai a zongoratanulás 2-3. évének anyagában foglalhatnak helyet. A számozás sorrendje nagyjából megfelel a nehézségi sorrendnek. A dinamikai és egyéb előadási jelek alkalmazásánál egyszerűségre és stílusosságra törekedtem a közreadó. Az ujjrendek néhol talán kissé szokatlanok, de betartásuk elősegíti a kar és csukló hajlékonyságát, ezzel pedig javára válik a tónusnak s a technikai kivitelnek egyaránt.

A kottában található kód birtokában a művek hangfelvételét le lehet tölteni mp3-as formátumban.

A felvételeken Dr. Dominkó István zongoraművész és pedagógus játéka hallható. A hangfelvétel a Magyar Művészeti Akadémia Művészeti Ösztöndíjprogramjának támogatásával jött létre.

Ezt a kiadványt megújuló nyersanyagokból környezetbarát módon előállított magas minőségű, időtálló papírra nyomtattuk.

1.
Menuet, C major / C-Dur / C-dúr (Nannerl Notenbuch No. 1)
2.
Menuet, G-major / G-Dur / G-dúr (Nannerl Notenbuch No. 4)
3.
Menuet, F major / F-Dur / F-dúr (Nannerl Notenbuch No. 5)
4.
Menuet, G-major / G-Dur / G-dúr ( KV 1e, Nannerl Notenbuch No. 62)
5.
Andante, E-flat major / Es-Dur / Esz-dúr (KV 15mm, London Sketchbokk No. 37)
6.
Menuet, D major / D-Dur / D-dúr (KV 7, Nannerl Notenbuch No. 47)
7.
Menuet I, C major / C-Dur / C-dúr (KV 6, Nannerl Notenbuch No. 26)
8.
Menuet II, F major / F-Dur / F-dúr (KV 6, Nannerl Notenbuch No. 48)
9.
Menuet, C major / C-Dur / C-dúr (Notenbüchlein für Wolfgang 1762, Suite XXIV)
10.
Menuet, C major / C-dur / C-dúr (Notenbüchlein für Wolfgang 1762, Suite III)
11.
Menuet, B-flat major / B-Dur / B-dúr (KV 15pp, London Sketchbook No. 40)
12.
Air, E-flat major /Es-Dur / Esz-dúr (KV 15qq, London Sketchbook No. 41)
13.
Passepied, D major / D-Dur / D-dúr (Notenbüchlein für Wolfgang 1762, Suite VI)
14.
Allegro, G major / G-Dur / G-dúr (Nannerl Notenbuch No. 41)
15.
Air, A-flat major / As-Dur / Asz-dúr (KV 15ff, London Sketchbook No. 31)
16.
Contredanse, G major / G-Dur / G-dúr (KV 15e, London Sketchbook No. 5)
17.
Musette, C major / C-Dur / C-dúr (Notenbüchlein für Wolfgang 1762, Suite V)
18.
Menuet, C minor / c-Moll / c-moll (Notenbüchlein für Wolfgang 1762, Suite IV)
19.
Allegretto, F major / F-Dur / F-dúr (KV 15a, (London Sketchbook No. 1)
20.
Presto, B-flat major / B-Dur / B-dúr (KV 15ll, London Skatchbook No. 36)
21.
Rondo, D major / D-Dur / D-dúr (KV 15d, London Sketchbook No. 4)
22.
Rondo, F major / F-Dur / F-dúr (KV 15hh, London Sketchbook No. 33)
Tovább
1 500 Ft

Ari-Bencses Anikó   ABA2

A kisegér karácsonyát a legszebb ünnepünkre, a karácsonyra hangolódás jegyében írta a szerző a zongorázni tanuló gyerekek számára. A mesével átszőtt különböző karakterű rövid művek, vidám, boldog, álmodozó, panaszos, robogó, rémült, magasztos” hangulatúak, melyek fülbemászó dallamokkal, virtuóz alapelemekkel, változatos díszítésekkel jó lehetőséget adhatnak a muzsikálásra, és csodás illusztrációk társulnak a felejthetetlen meséhez. A QR-kódok segítségével ezúttal is meghallgathatjuk az élvezetes mesedarabokat.

 

Ismerkedjetek meg Fincivel, a kántortanító kisegerével, s kalandos történetével!

Tartalomjegyzék

1.
A kisegér
2.
Álom
3.
Vonatállomáson
4.
Rémület
5.
A kosárban
6.
Dudorászó
7.
Portyázó egérhad
8.
Sajt
9.
Újra együtt
10.
Karácsonyi dallam
11.
Blank Berta: Szép karácsony
Tovább
3 200 Ft

Papp Lajos EMB 14671

Japán mese nyomán

Egy régi japán mese egyes jeleneteit komponálta meg a zeneszerző tizenhárom könnyű kis zongoradarab formájában. A zongoradarabok mellett maga a mese is olvasható a kötetben (az eredeti japán, valamint magyar, angol és német nyelven), ezáltal a sorozat mintegy színpadi produkcióként is előadható: egy gyermek narrátorként olvassa a mesét, míg egy (vagy több) másik gyermek a történet megfelelő pontjain eljátssza az odaillő darabot. A kiadvány a japán-magyar együttműködés 50 éves évfordulójára jelent meg.

Tovább
2 600 Ft
 

Zongorakották és más billentyűsök

Tovább