Szűrés

Szerző
Megjelent
Sorozat

TOP termékek

Átvételi lehetőségek

Csomagküldő.hu

MPL Futárszolgálat

Posta Pontok

FOXPOST

Személyesen  Szolnokon szállítási költség nélkül

Facebook

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kottafutár - Könyv, kotta és hangszer

Hívjon telefonon: 30/2792017 (Bedő Péter)

Klarinét, szaxofon, oboa, más fúvósok

Közreadja: Lachegyi Imre

A 77 előadási darab szopránfurulyára című kotta célja, hogy hozzájáruljon az alapfokú hangszeres repertoár bővítéséhez. A darabok kiválasztásánál Lachegyi Imre igyekezett egyrészt a legszélesebb stiláris választékot nyújtani, másrészt különböző nehézségi szintű anyagot összeállítani. A kötetben szereplő művek legnagyobb része billentyűs hangszerre komponált darabok átirata; a kíséretek kidolgozásánál (amelyet a kiváló csembalista, Oláh Aino készített el) az egyszerűségre törekedtek, hogy akár a hangszeres tanár is kísérhesse növendékét. A kötet végére néhány népszerű kétszólamú mű került.A kötet szerzők szerinti elrendezésben tartalmazza a darabokat, melyek így nem feltétlenül nehézségi sorrendben követik egymást. Mivel a kiadvány nem hangszer-iskola, hanem gyűjtemény, az előadói utasítások tekintetében csak a legszükségesebbekre szorítkozott a közreadó, a tanárokra bízva a frazeálás, dinamika, tagolások megoldását.

Tovább
3 400 Ft

101 etűd, népdalváltozat és karakterdarab furulyára és G-kulcsban játszó más fúvósok számára. Szerző: Oromszegi Ottó

Tovább
2 590 Ft

Közreadta: Czidra László. EMB 14254

Bár az "etűd" elnevezés és maga a műfaj is elsősorban a 19. századra jellemző, etűdfunkciójú darabok (az ujjak edzésére alkalmas, többnyire tánceredetű tételek) már a barokk korban is léteztek. Czidra László, a nemzetközi hírű, kiváló magyar furulyajátékos és pedagógus ilyen darabokat válogatott, s ha szükségesnek érezte, a pedagógiai célnak megfelelően többékevésbé át is alakított e kötet számára. A barokk korban a furulyaművek legnagyobb része altfurulyára íródott, hiszen ez volt akkoriban az egyik "sztár" szólóhangszer. A szopránfurulya irodalma ennél jóval szerényebb - ma viszont az iskolai oktatásban igen fontos szerepet játszik ez a hangszer. Így hézagpótló jelentőségű az az igényes "gyakorló" anyag, amit Czidra László ebben a hangnemek szerint csoportosított gyűjteményben a tanulóifjúság kezébe ad. A kötet végén transzpozíciós gyakorlatok is találhatók, a növendékek ilyen irányú képességének fejlesztésére.

Tovább
2 700 Ft

Czidra László

EMB14283

Czidra László kétkötetes (1a. kötet : Z. 14276; 1b kötet: Z. 14283) munkájában a 17-18. századi tánctípusokkal és azok előadásmódjával ismerteti meg a zeneiskolás növendékeket. Miután a barokk táncok a kor hangszeres muzsikáját szinte teljes egészében áthatják, alapvetően fontos, hogy aki ezt a zenét játssza, az ismerje-felismerje egy-egy courante, sarabande vagy gavotte lüktetését, jellegzetes ritmikai fordulatait. Az 1a kötetben egyszerűbb, rövidebb, a tánchoz még közel álló darabok kaptak helyet, a kottarészt az egyes tánctípusok eredetéről, jellemzőiről és előadásmódjáról szóló hosszabb előszó vezeti be. Az 1b kötet az 1a kötet szopránfurulya-változata (játszható még két oboán, illetve két hegedűn is). Az előszó és a zenei anyag nagy része megegyezik az 1a kötetével, csupán néhány, szopránfurulyán nehezebben játszható darab maradt el vagy cserélődött ki.

Tovább
2 800 Ft
-50%

Benny Goodman

Akkordjelzésekkel.

For all C instruments!

1. After You've Gone
2. After You've Gone 2
3. After You've Gone 3
4. Bugle Call Rag
5. Dinah
6. Down South Camp Meetin'
7. Down South Camp Meetin' 2
8. Everybody Loves My Baby
9. Farewell Blues
10. Honeysuckle Rose 1
11. Honeysuckle Rose 2
12. I Can't Give You Anything But Love
13. I Found A New Baby 1
14. I've Found A New Baby 2
15. King Porter Stomp
16. King Porter Stomp 2
17. Let's Dance
18. Minnie The Moocher's Wedding Day
19. Miss Brown To You
20. Nobody's Sweetheart
21. Peckin'
22. Sent For You Yesterday And Here You Come Today
23. Sing Me A Swing Song
24. Sugarfoot Stomp
25. Sugarfoot Stomp 1
26. The Sherik Of Araby 1
27. The Sherik Of Araby 2
28. The Sherik Of Araby 3
29. Who?

Tovább
Nincs raktáron
4 000 Ft
2 000 Ft
Kezdete: 2020.02.18 A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Paul Harris

CD-melléklettel

A method for individual and group learning

0571522823

Tovább
Nincs raktáron
4 620 Ft
Nincs raktáron
A collection of twelve well known Disney songs arranged for Oboe. The accompanying online audio contains specially recorded backing tracks for you to play along with. Includes The Bells Of Notre Dame , You'll Be In My Heart and I Just Can't Wait To Be King . Suitable for players from grade 2 standard.
HL00841506

Tartalomjegyzék

1.
Be Our Guest
2.
Can You Feel The Love Tonight
3.
Colors Of The Wind
4.
Friend Like Me
5.
I Just Can't Wait To Be King
6.
Part Of Your World
7.
Reflection
8.
The Bells Of Notre Dame
9.
Under The Sea
10.
You'll Be In My Heart (Pop Version)
11.
You've Got A Friend In Me
12.
Zero To Hero
Tovább
5 870 Ft

A haladóknak összeállított duókötetben az előzőeknél hosszabb és nehezebb, gyakran magasabb fekvésekben játszandó - esetenként több tételes - művek vagy műrészletek is szerepelnek, köztük olyan különlegességek, mint Louis-Claude Daquin A fecske című kompozíciója, Jacques Féréol Mazas Romance & Rondo-ja, vagy Max Reger két kánonja.

A sorozat kötetei duókat, triókat vagy kvartetteket tartalmaznak, könnyű, középhaladó vagy haladó nehézségi fokon. Valamennyi darab átirat vagy feldolgozás, hiszen a kötetek szerkesztésekor elsődleges szempontunk az volt, hogy a hangszer-összeállítás tekintetében a lehető legszabadabban variálható, értékes és érdekes kompozíciók gyűjteményét bocsássuk egyrészt a zeneiskolások, másrészt a saját örömükre muzsikáló felnőttek rendelkezésére. A szólamok hangterjedelme és fekvése lehetővé teszi, hogy a művek az igényekhez és a lehetőségekhez igazodva, a megadott hangszerek bármely kombinációjával előadhatók legyenek. EMB 14862

Tovább
2 800 Ft

Az Ad libitum sorozat középhaladók számára készült kötetében a reneszánsztól a késő-romantika koráig kínálunk változatos hangszer-összeállításban előadható duókat. Ebben a kiadványban kevésbé ismert szerzők művei is szerepelnek, többek között Bertalotti eredetileg solfeggiónak készült, de előadási darabként is értékes és jól játszható két darabja és Jacques-Christophe Naudot, valamint Carl Friedrich Weidemann egy-egy műve.

A sorozat kötetei duókat, triókat vagy kvartetteket tartalmaznak, könnyű, középhaladó vagy haladó nehézségi fokon. Valamennyi darab átirat vagy feldolgozás, hiszen a kötetek szerkesztésekor elsődleges szempontunk az volt, hogy a hangszer-összeállítás tekintetében a lehető legszabadabban variálható, értékes és érdekes kompozíciók gyűjteményét bocsássuk egyrészt a zeneiskolások, másrészt a saját örömükre muzsikáló felnőttek rendelkezésére. A szólamok hangterjedelme és fekvése lehetővé teszi, hogy a művek az igényekhez és a lehetőségekhez igazodva, a megadott hangszerek bármely kombinációjával előadhatók legyenek. EMB 14860

Tovább
2 800 Ft

EMB 6851

1.

Gervaise, Claude: Allemande
2.
Károlyi Pál: Koráldallam a äLinusö-féle gyűjteményből
3.
Károlyi Pál: Régi magyar tánc a äLinusö-féle gyűjteményből
4.
Fischer, Johann Caspar Ferdinand: Menüett
5.
Marchand, L.: Menüett
6.
Bach, Johann Sebastian: Musette
7.
Bach, Johann Sebastian: Részlet a Parasztkantátából
8.
Händel, Georg Friedrich: Adagio
9.
Rameau, Jean-Philippe: Menüett
10.
Mozart, Wolfgang Amadeus: Románc
K Anh. 229
11.
Mozart, Wolfgang Amadeus: Menüett
K Anh. 229
12.
Schubert, Franz: Keringő
13.
Schubert, Franz: Német tánc
14.
Schumann, Robert: Scheherezade
15.
Károlyi Pál: Arioso
16.
Károlyi Pál: Két darab régi stílusban
17.
Mező Imre: Scherzettino
18.
Sári József: Három darab
19.
Szokolay Sándor: Kis szvit
20.
Dubrovay László: Suite
Tovább
2 800 Ft

EMB 7919

 

1.
Franck, Melchior: Három tánc
2.
Staden, Johann: Couranta
3.
Telemann, Georg Philipp: (Aria)
4.
Telemann, Georg Philipp: (Gigue)
5.
Stamitz, Carl: Rondo
6.
Beethoven, Ludwig van: Polonaise
7.
Franck, César: PiŔce
8.
Liadov, Anatoly: Pastorale
9.
Bogár István: Kis rondó
10.
Hajdu Mihály: Preludio
11.
Hajdu Mihály: Burlesca
12.
Sugár Rezső: Dal
13.
Sugár Rezső: Kis tánc
Tovább
550 Ft

Jávori Ferenc

Duók, triók és kvartettek választható hangszer-összeállítással

A Klezmer miniatűrök olyan ifjú muzsikusok számára készültek, akik hangszerükön játszva szeretnének megismerkedni a klezmer sokszínű zenei világával. A sorozat két duót, négy triót és két kvartettet tartalmaz, amelyek hegedűn, klarinéton, fuvolán, csellón, nagybőgőn, basszusgitáron vagy harsonán szólaltathatók meg különféle hangszer-összeállításban. Szerzőjük, Jávori Ferenc az európai világzene jelentős alakja, termékeny zeneszerző, hangszerelő és előadóművész, a Budapest Klezmer Band alapítója és vezetője. Jávori magyar-zsidó közösségbe született Munkácson, ahol a második világháború előtt virágzott a klezmer, a jiddisül beszélő zsidó közösségek hagyományos, hangszeres népzenéje. E hajdan vibráló zenei kultúra utolsó képviselőitől rengeteg dallamot és dalt gyűjtött össze. A Klezmer miniatűrök mindegyike a klezmer egy-egy hagyományos műfaját mutatja be. E darabokban Jávori Moiszej Beregovszkij népzenei gyűjtésének egyes motívumait is felhasználta.

EMB 14884

Tovább
3 600 Ft