Szűrés

Szerző

TOP termékek

Átvételi lehetőségek

Csomagküldő.hu

MPL Futárszolgálat

Posta Pontok

FOXPOST

Személyesen  Szolnokon szállítási költség nélkül

Facebook

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kottafutár - Könyv, kotta és hangszer

Telefon: 30/2792017 (Bedő Péter)

Rézfúvós kották

Szerző: Bogár István. EMB 6935.

Bogár István könyve a rézfúvós szakemberek számára alapkönyv, a fúvószene iránt érdeklődő közönség számára érdekes, hasznos olvasmány.

Tovább
Nincs raktáron
3 800 Ft
Nincs raktáron

Steiner Ferenc

EMB14284

A bariton (euphonium) a rézfúvós zenekarok fontos alaphangszere. Fúvástechnikája azonos a harsonáéval és a tubáéval, de tartása és technikai kezelése könnyebb, így mintegy azok előképző hangszereként, már 8-10 éves kortól tanulható. A kötet a kezdetektől, először légzőgyakorlatokkal, ajak- és fúvókagyakorlatokkal, azután pedig nehézségi sorrendbe állított, egyre bővülő hangterjedelmű mindennapi gyakorlatokkal, skálákkal, etűdökkel, népdalokkal és előadási darabokkal vezeti be a növendéket a bariton-játék művészetébe. A szöveges instrukciók három nyelven, angolul, németül és magyarul is olvashatók.

A kötethez tartozó zongorakíséret külön jelent meg (14284P)

Tovább
2 900 Ft

Vassily Brandt                  IMC1736

Trombita és zongora

Tovább
5 940 Ft

Szerző: Steiner Ferenc. EMB 14144.

Tovább
3 400 Ft

Steiner Ferenc - Völgyi Ernő - Zilcz György

EMB 5529

Tovább
2 700 Ft

Szerzők: Szilágyi Pálma és Kökényessy Miklós. EMB 13369

Tovább
2 800 Ft

Szerzők: Szilágyi Pálma és Kökényessy Miklós. EMB 13370

Tovább
3 400 Ft

Tenorharsona, bariton, tuba vagy tenorkürt. Közreadta: Steiner Ferenc.

A sokoldalúan használható kötetben a zeneirodalom legkülönbözőbb korszakaiból való, mély rézfúvókon jól hangzó művek kaptak helyet, Steiner Ferencnek, a Zeneakadémia nagy tapasztalatú professzorának átiratában. A szerzők között találjuk Michael Praetorius-t éppúgy, mint Bachot, Webert, Glinkát vagy Bogár Istvánt. A zongorakíséretes partitúrához egy basszuskulcsos (harsona-, bariton- és tuba-), illetve egy violinkulcsos (tenorkürt-) szólam tartozik. A kötetben a művek nehézségi sorrendben követik egymást.

Tovább
2 800 Ft

Perényi Péter EMB: 14731

Az ismert fúvós-tanár, Perényi Péter legújabb kiadványa az egészen kezdő trombitások számára is tartogat játszani valót: az első, 'Bevezetés a kamarazenébe' című fejezet darabjaiban már azok a kis trombitások is megismerhetik az együttmuzsikálás örömét, akik még csak egyetlen hangot tudnak a hangszeren megszólaltatni. Ritmikai játékok, európai népdalok, s azután sok-sok könnyű előadási darab (a középkortól Beethoven Örömódáján át napjainkig) alkotja a kötet gazdag anyagát.

Tovább
2 600 Ft

Varasdy Frigyes, Nagyiván Éva és Sztán István

"Trombitaiskolánk első füzete a zeneiskola előkészítő és 1. osztályának tananyagát foglalja magába. Két részre tagozódik; az elsőben a tanuló a tantervben előírt hangterjedelmet, a másodikban az előírt skálákat és ritmusképleteket folyamatosan sajátítja el. Nagy súlyt kívánunk fektetni a zenei képzésre, ezért a kimondottan funkcionális jellegű gyakorlatokon kívűl gyermekdalokat, népdalokat és műzenei anyagot használunk fel csupán, lehetőség szerint olyan dallamokat, melyeket a növendék már előzőleg, iskolai tanulmányai folyamán megismert." (A szerzők)

Tovább
2 400 Ft

Szerzők: Varasdy Frigyes, Nagyiván Éva és Sztán Iván. EMB 12657

Trombitaiskolánk második füzete szervesen kapcsolódik az első füzethez. Három részre tagozódik: a) mindennapi tanulmányok, b) gyakorlatok az eddig tanult hangnemekben, c) az új tananyag.

Tovább
2 400 Ft