TOP termékek

Átvételi lehetőségek


MPL Futárszolgálat

Posta Pontok


Személyesen  Szolnokon szállítási költség nélkül



SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kottafutár - Könyv, kotta és hangszer

Telefon: 30/2792017 (Bedő Péter)

The Compleat Elvis

The Compleat Elvis
The Compleat Elvis
The Compleat Elvis
The Compleat Elvis
The Compleat Elvis

Elvis Presley

Ének, zongora és akkordok.


A Big Hunk Of Love
A Mess Of Blues
All Shook Up View
Anything That's Part Of You
Anyway You Want Me
Baby I Don't Care View
Baby Lets Play House
Blue Christmas View
Blue Suede Shoes View
Burning Love View
Can't Help Falling In Love
Crying In The Chapel View
Don't View
Don't Be Cruel View
Don't Cry Daddy
Don't Leave Me Now
Feel So Bad
Got A Lot Of Livin' To Do
Hard Headed Woman View
Heartbreak Hotel View
His Latest Flame
Hound Dog View
I Beg Of You
I Got Stung View
I Gotta Know
I Just Can't Help Believin'
I Love You Because
I Need Your Love Tonight
I Want You, I Need You, I Love You
If I Can Dream
I'm Left You're Right She's Gone
In The Ghetto View
It Hurts Me
It's Now Or Never View
I've Lost You
Jailhouse Rock View
Kentucky Rain
King Creole View
Lawdy Miss Clawdy
Little Sister
Long Tall Sally
Love Me View
Love Me Tender View
Love Me Tender View
Loving You
Mean Women Blues
Money Honey
Moody Blue
My Baby Left Me View
My Boy
Mystery Train
Old Shep
One Night View
Paralyzed View
Ready Teddy
Return To Sender View
She's Not You View
So Glad You're Mine
Stuck On You View
Teddy Bear
That's All Right View
The Girl Of My Best Friend
The Lion Sleeps Tonight (Wimoweh) (Mbube)
There Goes My Everything
Too Much View
Treat Me Nice
Tryin' To Get To You
Tutti Frutti
Until It's Time For You To Go.
Way Down View
Wear My Ring Around Your Neck View
When My Blue Moon Turns To Gold Again
Wild In The Country
Wooden Heart View
You Know Baby What I Want From You
You're The Devil In Disguise

5 500 Ft
2 750 Ft
Kezdete: 2020.02.18   A készlet erejéig!
The Compleat Elvis
231 oldal